– Om vi inte på allvar börjar ställa krav när det gäller nyttan kommer vi fortfarande att diskutera vad molnet är om fem år. Den brandfacklan kastade Tomas André ut under sitt inledningsanförande på konferensen Nolldistans idag.

Det är kommunikationslösningar i form av molntjänster som står i fokus för vårupplagan av Telekom idags konferens Nolldistans som pågår idag den 25 april i Stockholm. Inledningstalare var Tomas André, tidigare vd för Visionutveckling som menade att det var dags att börja ställa de kritiska frågorna om molntjänsterna på allvar ska ta sig bortom hypade förkortningar som saas, caas och ucaas.
– Det är inte molnet eller leveransmodellen i sig som är nyckeln till framgång utan att vi vågar fråga oss vad vi faktiskt har för nytta av grejerna.

Länk till artikeln i Telekomidag